THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

vineri, 27 august 2010

Par sau blana?

Pentru ca am vrut sa raspund fanilor:)) am hotarat postez un articol despre vulpe(cicy s-a laudat ca o sa faca articol despre sex,chiar vreau sa vad ce o sa iese:)))
Par sau blana?Aceasta e intrebarea...Pai daca ar fii sa definesc cuvantul "blana" as zice ca e par mai mare deci dupa parerea mea vulpea are par.
Am cautat si in DEX si am gasit o definitie a blanii:
BLÁNĂ, blăni, s. f. I. 1. Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale.Definitia era mai lunga dar asta e tot ce ne intereseaza:>.Am avut dreptate nu domnu KLN?
Sper ca am lamurit treaba cu vulpea... am si eu o intrebare mai grea pentru cei ce ne urmaresc si astept comentarii Oul sau Gaina?Care a fost primul?..ee acum sa va vad:D.

3 comentarii:

Anonim spunea...

:))
Daca oul sau gaina?:))
Cred ca nimeni nu poate raspunde:))
>:D<

Anonim spunea...

Oul a existat inaintea gainii

Un filozof si cercetator britanic a rezolvat enigma veche de mii de ani, "ce a fost mai intai, oul sau gaina?", descoperind ca oul a existat inaintea gainii. Cheia enigmei milenare consta in faptul ca materialul genetic nu evolueaza pe parcursul vietii unui organism
viu, in consecinta prima pasare care a devenit gaina a trebuit, mai intai, sa existe ca embrion in interiorul
oului. Profesorul John Brookfield, de la Universitatea din Nottingham, estul Marii Britanii, declara ca organismul din interiorul oului are acelasi ADN ca si gaina in care a evoluat. Brookfield, specialist in genetica evolutiva, a declarat: "Putem conchide fara nici un dubiu ca prima materie vie a speciei este oul. Oul a existat inaintea gainii". Concluziile profesorului Brookfield au fost sustinute de profesorul David Papineau de la King's College din Londra si de presedintele federatiei britanice a crescatorilor de pui
(Great British Chicken), Charles Bourns. Papineau este de parere ca primul pui a iesit dintr-un ou al altei specii, probabill al unei reptile. Bourns a declarat si el publicatiilor The Times, The Daily Mail si The Independent ca "ouale au existat inainte de aparitia primului pui de gaina".

Yohn spunea...

N-ai prins esentialul din intrebarea lui Kln, la scoala am discutat jumatate de ora la filozofie pe tema asta.. esti mult prea departe de adevar..

Demonstratie(ca am dreptate): tu spui ca blana=par mai mare (1)

La oameni parul creste sa zicem pana la 1-2 m (desi recordul mondial e undeva la 10 m din cate stiu.) (2)

Din (1) si (2) => Omul are blana !! (multa lume se supara daca le spui chestia asta :)) )

Mai trebuie rumegata intrebarea...

I said :D - Yohn