THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

vineri, 27 august 2010

Oul sau Găina?

    Omenirea se confruntă cu o mare dilemă.
    Pe parcursul intregii sale existenţe nu a reusit să afle ce a apăut prima dată, oul sau găina?
    Slabă omenirea asta...totul se schimbă cu o viteză ameţitoare,tehnologia pare să depăşască orice limită,dar...nimeni nu poate sa spună sigur daca oul a aparut îanintea găinii.:(
    Îmi vine să plâng de ciudă :))
    Vă spun eu cum stă treaba :)
     La inceput, când pământul încă era in garanţie :)) nivelul populaţiei era foarte scăzut şi din această cauză cererea pentru găini era mică.Atunci găinile nu faceau ouă, făceau sex,rămâneau însărcinate si dupa 2 luni făceau un pui dinăla mic si drăgălaş:).
     Odată cu creşterea  spectaculoasă a numărului de oameni cu domiciliul stabil pe Terra şi implicit a cererii pentru găini, acestea au fost nevoite să se adapteze şi şi-au schimbat algoritmul de reproducere.
     Acum fac ouă, le clocesc şi din ele işi fac apariţia puii aia micuţi care nu apucă să se bucure de viaţă pentru că mergeţi voi si îi luaţi de la supermarket să-i mâncaţi :(...huuuuooo.....oameni fără suflet :))
     Sper că v-am lămurit cum îi cu oul si găina :)
     PS: Dacă-mi daţi o ingheţată, pot să vă pup o dată :* :))
     Vorba Dianei, ciuss :)
    

3 comentarii:

Bogdan BB spunea...

:)))cerere si oferta...bun,ma bucur ca m-ai lamurit cine a fost primu:)).Lasand gluma deoparte explicatia Dyannei e mai plauzibila:D.No ofense mate:D!!

Anonim spunea...

:))Si totusi de ce ai schimbat articolu'?:)) Era bun si articolul lui Bogdan;;):))Chiar dk nu avea niciun raspuns la intrebare:))..."Ciuss":))>:D<:*:*

Anonim spunea...

Mnu stai am vazut articolul gresit=))E bun si asta:):> Bvo pt Cicy:>:)) Take care:)>:D<